fbpx

Matkomfort – kockförberedda middagar

Matkomfort Matkassar – Matkomfort kallar sitt matkassekoncept Matkasse de LuxeMatkomfort matkassar – kockförberedda middagar. Med Matkomfort får du kockförberedda middagar som bara tar ca 15-20 min att färdigställa. Matkomfort är ett bra och enkelt koncept. ”Det enda du behöver ha hemma är kockmössan, salt, peppar och något att steka i!” Skillnaden med Matkomfort är att deras middagar är lite mer förberedda än en vanlig matkasse med portionsanpassade ingredienser. Detta gör att det blir ännu enklare att laga mat och att matsvinnet blir ännu mindre. Matkomfort anvåander närproducerade råvaror som är färska och svenska. Du kan byta meny inför varje vecka om du vill. Alla veckomenyer är kockförberedda och lättlagade. Konseptet har blivit populärt i Stockholm och Uppsala där de levererar.

Prova på MatKomfort idag utan bindningstid och få 100 kr i rabatt de 4 första leveranserna. Trykk på beställknappen for å ta del av erbjudandet.

Här är menyerna (matkassarna) till MatKomfort.

Premium

matkomfort premium matkasse

Klassikeren och den populäraste menyen. Exklusiva och färska svenska råvaror.

Tid 15 – 20 Min

Personer
1 till 6

Antal middagar pr vecka

4
Prova på pris ex:

2 pers – 4 dagar
685,- (ord 785,-)
4 pers – 4 dagar
1165,- (ord 1265,-)

Beställ Premium
Beställ nu!

Sthlmslådan

Matkomfort sthlmslådan

För dig som inte vill ha rött kött. Här får du fågel, fisk och veggisrätter med ekologiska eller närproducerade grönsaker.

Tid 15 – 20 Min

Personer
1 till 6

Antal middagar pr vecka

3
Prova på pris ex:

2 pers – 3 dagar
600,- (ord 700,-)
4 pers – 3 dagar
1045,- (ord 1145,-)

Beställ Sthlmlådan
Beställ nu!
Familjefavoriter
matkomfort familjefavoriter
Barnsligt godda favoriter som levereras med rullande 7-veckors meny. Meny som passar hela familjen med barnvänliga grönsaker & frukt.

Tid 15 – 20 Min

Personer
4

Antal middagar pr vecka

4
Prova på pris från:

4 pers – 4 dagar
920,-
(ord 1020,-)

Beställ Familjefavoriter
Beställ nu!

Vroom

vroom matkomfort

För dig som vill minimera tiden i köket. Ugnen och spisen får jobba en stund också. Färska svenska råvaror. Inga grönsaker.

Tid 5 – 10 Min

Personer
4

Antal middager pr vecka

4
Prova på pris från:

4 pers – 4 dagar
499,- (ord 799,-)

Beställ Vroom
Beställ nu!

MatKomfort – menyöversikt

Idag har Matkomfort 4 stk olika kockförberedda middagar, menyer eller matkassar.

  • Premium 15 – 20 min – Matkomforts klassiker och mest populära menyer med 4 kompletta måltider med exklusiva och färska svenska huvudråvaror.
  • Sthlmlådan 15 – 20 min –  Till dig som inte vill äta rött kött. Här får du fågel, fisk och veggisrätter av ekologiska eller närproducerade grönsaker.
  • Familjefavoriter 15 – 20 min – Kompletta rätter med snabblagade och barnvänliga grönsaker eller frukt. Levereras på rullande 7-veckorsmeny.
  • Vroom 5 – 10 min – til dig som gillar lite mera grönt och mindre kött. Ekologiskt och hälsosamt.

Filosofien till MatKomfort

Idén till Matkomfort föddes ur grundaren Henrik Isakssons egna behov. Han var kock och både ville och kunde laga mat, men ändå fick han inte till vardagsmaten. Det visade sig att det var likadant för andra familjer. När man skall laga god vardagsmat så behöver de flesta lite hjälp på traven. Man behöver hjälp till att bestämma menyn, att handla maten och att få den levererad. Med MatKomfort får du ochså hjälp med att få maten förberedd. Ett extra steg jämfört med de klassiska matkassarna. 

Du behöver bara kockmössan, salt, peppar och något att steka i!

En av fördelarna med MatKomfort är att det är så enkelt. Du behöver bara ett minimalt antal produkter hemma. Det enda du behöver ha hemma är kockmössan, salt, peppar och något att steka i! Blir det enklare?

Mer om MatKomfort

Matkomfort har levererat kockförberedda middagar sen 2008. Idag har de över 2500 kunder i Stockholm och Uppsala området. Du behöver inte lägga mer än 5-20 minuter i köket för att färdigställa en hel middag. Närproducerade råvaror används så mycket som möjligt och de är färska och svenska. Menyen anpassas alltid efter tillgängliga råvaror. I princip alla ingredienser portionsanpassas, det gör att svinnet av mat blir i princip noll! Maten blir ocskå ännu enklare att laga med portionsanpassning.

Grilltips med Henrik från Matkomfort – Del 1

Grilltips med Henrik Isaksson – Del 2

Grilltips med Henrik Isaksson – Del 3

Bitnami